БлогНовата БГ оферта

2010-01-04Сайтове

Електронната система за запитвания за оферти www.bgoferta.info  стартира с изцяло обновен дизайн и нови функционалности.

Ако желаете да си поръчате визитки, брошури, рекламни материали, книги и всякакви печатни материали, които ви хрумнат, можете да използвате www.bgoferta.info, за да получите най-добрата оферта.

Не е необходимо да търсите кой, къде, какво печата и след това да звъните с молба за оферта. Пускате едно запитване с параметрите на желания продукт и получавате оферти, от които да изберете най-добрата.

Накратко, сайтът осъществява връзката между крайния клиент и изпълнителя. Изпращането на запитване за оферта е безплатно, а изпълнителят, който желае да го получи запитването, присъства в системата чрез платен абонамент.

В момента в системата участват 66 фирми изпълнители. Всяка фирма може да заяви до 20 категории, в които да участва. Най-честите запитвания за оферти са за:

Разбира се, изпълнители, които предлагат например бродерия, експонация на CTP, калибрация на монитори и всякакъв вид полиграфически услуги, също имат място в БГ оферта.

Предимствата за фирмите изпълнители:
Не е необходимо да търсите сами клиента и да го убеждавате да ползва услугите Ви. Чрез системата получавате клиент, който вече Ви е избрал като потенциален партньор и желае да получи оферта за Вашите услуги. Осъществяването на контакта зависи изцяло от Вас и конкурентността на офертата, която давате. Нашата работа е да осъществим контакта, останалото е Ваша работа, която Вие знаете как най-добре да свършите.

Предимства за клиентите, които изпращат запитване:
Попълвате в свободен текст параметрите на продукта, който желаете да отпечатате. Избирате от кого желаете да получите оферта и... избирате най-добрата оферта, от всички, които ще получите. Не е нужно да издирвате контакти, да звъните и да разговаряте с всеки отделно.

 

Нови функционалности

Потребителски интерфейс
Вече всеки клиент получава потребителски интерфейс, чрез който управлява сам акаунта си и всички постъпили запитвания.
Всяко запитване за оферта се получава по имейл, а в системата се пази пълнен архив.

Избор на категории
Фирмата изпълнител може да избере присъствие в 20 категории. По време на абонамента може да ги променя, ако добави нови продукти и услуги към фирменото си портфолио.

 

Клиентът може сам да подновява абонамента в системата.
Доскоро всеки изтичащ абонамент трябваше да бъде подновяван от нас. Дни преди изтичането му прозвънявахме клиента, за да му напомним, клиентът решаваше дали и за какъв срок да поднови участието си, след това изпращахме проформа фактура и акаунтът продължаваше. Сега си улеснихме работата и спестихме телефонни разговори на клиента. При желание за продължение на участието в www.bgoferta.info, клиентът избира срока в потребителския си интерфейс. Ако не желае - системата спира акаунта автоматично.

 

В момента сайтът работи под бета версия. Клиенти и потребители тестват системата и ни докладват за бъгове. Ако забележите, че нещо не работи коректно, ще ви бъдем благодарни да ни сигназилирате.

Екипът на Полиграфия инфо

Най-четени публикации


Кои сме ние и за какво се борим? Кои сме ние и за какво се борим?
Офисни
Test Guide - подготовката на едно събитие Test Guide - подготовката на едно събитие
Офисни
Test Guide - събитието Test Guide - събитието
Работни
Коледата в офиса - открита! Коледата в офиса - открита!
Офисни
Стотен клиент Стотен клиент
Офисни

Категории


Офисни (12)
Печатен каталог (3)
Работни (8)
Разни (8)
Сайтове (11)

Архив


Ноември 2020
Януари 2016
Октомври 2015
Септември 2015
Март 2015
Юли 2014
Април 2014
Март 2014
Февруари 2014
Януари 2014
Октомври 2013
Септември 2013
Юли 2013
Юни 2011
Май 2011
Февруари 2011
Март 2010
Февруари 2010
Януари 2010
Декември 2009
Юли 2009
Юни 2009
Март 2009
Февруари 2009
Декември 2008
Ноември 2008
Октомври 2008
Септември 2008
0000
?>