БлогМалки промени в интерфейса на БГоферта

2015-10-11Сайтове

Направихме някои малки подобрения по интерфейса на www.bgoferta.info. Сега е моментът да напиша два реда какво е и какво не е бгоферта.

 

Малки промени в интерфейса на БГофертаКакво е БГоферта?
БГоферта е лесна за използване платформа, в която можете да публикувате вашата обява (искане, търсене) за печатни материали, сувенири, календари, опаковки, етикети, рекламни съоръжения и дори пълно рекламно обслужване. В БГоферта можете да намерите кой да ви направи професионално дизайн, да подготви файловете за печат, кой да ви ги отпечета или да ги изгради до завършен продукт като например светеща реклама или билборд.

В БГоферта можете да публикувате неограничен брой запитвания за оферти за различни продукти и услуги. Публикуването на запитванията е в свободен текст, а ако изпитвате затруднение да го формулирате, можете да разчитате на Асистент, който да ви помогне онлайн или по телефон, за да ви ориентира в параметрите или технологията на изпълнение на вашите специални рекламни материали. Публикуването на запитването за оферта и консултацията от Асистента е напълно безплатно за Вас. В БГоферта ще получите добро предложение като цена, качество, срок или локация защото зад платформата стоят най-добрите печатници и рекламни изпълнители в България. Всички те имат собствено оборудване и само тук можете да сте сигурни, че ще получите оферта директно от производител или вносител, без посредници.

БГоферта ще ви спести време
в издирване на правилните контакти и изпращане на множество имейли до потенциалните фирми, безплатно за вас! Само тази платформа може да ви предложи това.

В БГоферта всяко запитване за оферта се проверява за валидност по телефон или със собствена верификационна процедура от администраторите на сайта.

Какво не е БГоферта?
БГоферта не е платформа за търгове.
Въпреки, че след публикуване на запитването за оферта ще получите най-различни цени от печатниците и рекламните производители, фирмите участници в системата БГоферта не наддават за вашата евентуална поръчка. Те предлагат своята цена за продукта или услугата според собствената ценова политика, качеството, което предлагат и машините и технологията, с които разполагат.

БГоферта не е сложна за използване и не се изискват специална документация от страна на подаващия запитването. Потребителите на платформата, публикуващи запитвания за оферта не са задължени с такси или комисионни към нея.

БГоферта не ви задължава да работите като потребител, публикуващ запитване за оферта през платформата. Поради тази причина не се изисква регистрация в сайта от ваша страна. След публикуване на запитването в онлайн платформата, комуникацията ви с печатницата или рекламния изпълнител става основно с имейл или по телефон. Това е далеч по-удобно, когато сте си избрали вече фирми изпълнител, но се налага спешно да промените тираж или друг параметър от поръчката.

БГоферта не е платформа за групово пазаруване. В БГоферта ще намерите компетентно решение за всички видове рекламни продукти, повечето от тях липсват и не могат да бъдат дефинирани в сайтовете за групово пазаруване. Въпреки това ще можете да очаквате баланс от добра цена, качество и срок. По-важно - ще получите контакт с професионалисти.

Много потребители вече се довериха на БГоферта, реализираха поръчки и контакти с директни производители, без посредници.

Можете да разгледате платформата тук: www.bgoferta.info 

Най-четени публикации


Кои сме ние и за какво се борим? Кои сме ние и за какво се борим?
Офисни
Test Guide - подготовката на едно събитие Test Guide - подготовката на едно събитие
Офисни
Test Guide - събитието Test Guide - събитието
Работни
Коледата в офиса - открита! Коледата в офиса - открита!
Офисни
Стотен клиент Стотен клиент
Офисни

Категории


Офисни (12)
Печатен каталог (3)
Работни (8)
Разни (8)
Сайтове (11)

Архив


Ноември 2020
Януари 2016
Октомври 2015
Септември 2015
Март 2015
Юли 2014
Април 2014
Март 2014
Февруари 2014
Януари 2014
Октомври 2013
Септември 2013
Юли 2013
Юни 2011
Май 2011
Февруари 2011
Март 2010
Февруари 2010
Януари 2010
Декември 2009
Юли 2009
Юни 2009
Март 2009
Февруари 2009
Декември 2008
Ноември 2008
Октомври 2008
Септември 2008
0000
?>