БлогСедем години печатно издание Polygraphy Info

2015-09-26Печатен каталог

Какво всъщност има в него?

На първо място има информация. Актуална, синтезирана, проверена, до колкото е възможно в годишно печатно издание. Всяка година в каталога присъстват над 1000 фирми, които сме подбрали за вас и считаме за съществени като печатници, вносители на машини и консумативи и производители на реклама в България. Всички те имат собствено оборудване или са директен вносител, БЕЗ ПОСРЕДНИЦИ. Без да звучи нескромно, но считаме, е това са сериозните фирми, които са ориентирани към свободния пазар. Някои ще кажат, има всичко в интернет и ще са прави, но не напълно. В интернет информационното замърсяване е голямо и често ще получите манипулирана информация или предложение от фирми с просто по-добро SEO за Google, но с липса на оборудване или просто посредник, който изличшно ще утежни цената на продукта или услугата, която желаете. С печатното издание Polygraphy info получавате цялата съществена контактна информация за един цял бранш в България, генериращ поне 1-2 % от брутния вътрешен продукт на държавата.

 

Какво получавате: име на фирмата и търговската марка, физически адрес, телефони, имейл и описание на дейността. Това е потвърдена от самите фирми информация. За да е актуална, се грижим ние, всяка година с помощта на специална електронна система и телефонни прозвънявания на участниците. Печатното издание има и индекс за улеснени на търсенето по услуги, продукти, машини и консумативи и др. Индексацията е доста подробна и е без аналог за бранша.  

Второ: получавате мостри. Каталогът съдържа печатни мостри, реализирани с различини технологи, често и такива, които няма все още в България. Не веднъж нашите клиенти са използвали технологии на фирми във Франция, Германия, Гърция, Израел и др., за да покажат мостри на актуални печатни технологии, несъществуващи все още в страната. Каталогът всеки път се изработва с различни похвати и технологии и самият той е мостра и показва производствените възможностите на някои фирми в страната. Можете да го използвате за нагледно обяснение на печатните технологии, които могат да се използват за производство на печатни материали. За статистиката, за седем години в каталога сме показали над 80 вложки (мостри) на наши клиенти. Мострите в този вид на каталог са удобни да бъдат съхранявани, архивирани и по този начин да бъдат показвани на клиенти или използвани за ваш избор на материал, технология или машина. Често мострите и самият каталог са служили и за вдъхновение на дизайнери.

Трето: получавате полезна професионална информация. Последните две години използваме каталога, за да предоставяне полезена информация на професионалистите в бранша под формата на статии и материали за предпечатари, печатари, технолози и най-вече за хората от търговските отдели.

Каталогът няма аналог на европейско и световно ниво или поне ние не сме намерили подобен еквивалент. С изданието сме участвали и на международни изложения, за което сме били номинирани за награди.


Вижте още въпроси, свързани с каталога

Как да добавим фирма в печатното издание?
Добавете вашата фирма в електронното издание www.polygraphy.info. Използвайте за целта този линк: polygraphy.info/register
Посочете в дейността, че имате собствено производство или, че сте вносител за България на материали, консумативи и машини. В началото на всяка календарна година използваме събраната и актуализирана база от електронното издание за да създадем печатния му еквивалент.

Колко струва добавянето в каталога?
Вашето присъствие в каталога е напълно безплатно. Участието в електронното и печатното издание не е обвързано с никакви такси, освен ако сами не пожелаете разширено представяне на продукти или услуги. Единственото условие е да сте реално съществуваща с дейност печатница (без значение на технологията на печат), фирма изпълнител на външна реклама, търговска компания за консумативи, машини или софтуер, свързани с печата и рекламното производство.

До кого се разпространява печатното издание?
До предварително избрани получатели, като всяка година се прави сериозна ревизия на получателите. Пълен профил на получателите можете да видите тук. Разпространението на каталога с куриер до вратата на получателя приключва през юни - септември в зависимост от датата на производство.

Как мога да получа печатното издание?
Единственият начин да получите каталог е през онлайн магазина: Цената е 50 лв с включен ДДС.  Вижте тук.

Как мога да получа печатни издания от изминали години?
В момента се предлагат онлайн за продажба издания от 2015 и 2014 година. Всички други каталози от предишни години са с изчерпани количества. 

Какъв е тиражът на изданието?
Тиражът на изданието е 750 бр. като от тях 500 се разпространяват до предварително избрана много важна аудитория. Вярваме, че получателите на печатното издание са важни хора, вземащи решения за печатни услуги, мениджъри на компании или такива с отношения към печатната и външната реклама. Останалите 250 бр. са предназначени за продажба в онлайн магазина.

Защо все пак печатно издание при наличието на интернет?
Интернет е най-добрият информационен канал и ние разбираме това. За съжаление, той не може да замести усещането на хартията (медията) или печатната технология, необходими за избора ви за офлайн представяне. Точно затова каталогът е една отлично допълнение към онлайн изданието www.polygraphy.info.  Офлайн представянето в лицето на печатна реклама, външна реклама все още е много голям процент в общия микс от възможни канали за представяне на продукти, услуги и фирми.  

Защо точно ние сме издатели на печатния каталог?
Защото сме медия на печатната индустрия, защото имаме отличен екип от професионалисти, защото наши клиенти са много печатници, търговци на на консумативи, машини, софтуер, рекламни агенции и изпълнители на рекламно-информационни елементи и мн. др. Защото бизнесът ни е насочен изцяло в посока печатната и външната реклама с цели седем професионално насочени уеб сайта.  Логично е да имаме в портфолиото си и най-добрия печатен каталог!

Написа: Пламен Давидов
 

Най-четени публикации


Кои сме ние и за какво се борим? Кои сме ние и за какво се борим?
Офисни
Test Guide - подготовката на едно събитие Test Guide - подготовката на едно събитие
Офисни
Test Guide - събитието Test Guide - събитието
Работни
Коледата в офиса - открита! Коледата в офиса - открита!
Офисни
Стотен клиент Стотен клиент
Офисни

Категории


Офисни (12)
Печатен каталог (3)
Работни (8)
Разни (8)
Сайтове (11)

Архив


Ноември 2020
Януари 2016
Октомври 2015
Септември 2015
Март 2015
Юли 2014
Април 2014
Март 2014
Февруари 2014
Януари 2014
Октомври 2013
Септември 2013
Юли 2013
Юни 2011
Май 2011
Февруари 2011
Март 2010
Февруари 2010
Януари 2010
Декември 2009
Юли 2009
Юни 2009
Март 2009
Февруари 2009
Декември 2008
Ноември 2008
Октомври 2008
Септември 2008
0000
?>