БлогTest Guide - подготовката на едно събитие

2008-10-10Офисни

От началото на годината предлагаме най-новата си услуга Test Guide. Правим тестове на продукти и услуги за принт индустрията.

Направихме 6 теста на три дигитални машини, запис върху оптични медии, 16 вида хартии за дигитален печат и софтуер с отворен код.

Решихме да покажем резултатите от тестовете на специално събитие в рамките на Реклама експо.

Целите:

- да благодарим на първите си клиенти XeroxKonica MinoltaFresh DesignVertical 7, които бяха първите смели, подкрепили проекта.

- да покажем резултатите от тестовете на печатници, рекламни агенции и търговци на хартии и консумативи. Имайки предвид, че правим каталог на печатната индустрия, публиката за подобно събитие е доста разнородна. А събирането им на едно място поражда доста полезни контакти помежду им.

- да покажем, че обект на тест може да бъде не само една машина, а хартия, софтуер, услуга, нестандартна медия. Всичко може да се тества и да се покажат резултатите му, със силните и слабите страни.

Подготовката:

- Да се брандираме! Напечатахме си тениски Test Guide Team.

- Подготвихме малки ключодържатели-фенерчета с логото на Тест гайд. Искахме да подарим символично инструментче, което ни е полезно при тестовете. Е, сито печатът се изтри. Хип ком, вземете си поука! Въпреки спазването на инструкциите да не пипаме около 2-3 часа печата, той се изтри.  

- Да отпечатаме шест огромни винила за всеки тестван продукт с описание на най-добрите му характеристики и да му отделим специално място по време на презентацията, където да поставим интересни разпечатки и тестовите форми, които сме направили по време на тестването.

- Да си направим банер, на който да покажем екипа. За целта направихме страхотна фотосесия в офиса. Поканихме нашия колега и приятел Маргарит Ралев, отворихме чешка бира, която донесохме с Пламен от Прага и около два часа доста се посмяхме на жалките ни опити да се държим като фотомодели. Epic fail, както се казва!

Като непрофесионални модели, които нямат никакъв опит в позирането пред обектива, бяхме доста неориентирани. Все се намираше някой, който е мигнал в даден момент, гледа в неправилна посока, някой е разказвал виц и разсмял всички, когато трябва да сме уж сериозни.

Всъщност това беше най-забавната част от подготовката на събитието, защото рядко успяваме да се съберем всички в офиса по едно и също време. Добре, че все пак успяхме да извадим един кадър, който да става за банер. Ето и суров материал от снимките, които не използвахме.

Иначе подготовката мина супер. Никакви закъснения на рекламните материали, никакви гафове при печата, всичко вървеше по план като дати.

Купонът си е купон, но обичаме добрата организация и дисциплината! Като цяло никой не усети стрес или напрежение при подготовката, което си беше важно. 

Поздрави!

Екипът на Printguide Info

Най-четени публикации


Кои сме ние и за какво се борим? Кои сме ние и за какво се борим?
Офисни
Test Guide - подготовката на едно събитие Test Guide - подготовката на едно събитие
Офисни
Test Guide - събитието Test Guide - събитието
Работни
Коледата в офиса - открита! Коледата в офиса - открита!
Офисни
Стотен клиент Стотен клиент
Офисни

Категории


Офисни (12)
Печатен каталог (3)
Работни (8)
Разни (8)
Сайтове (11)

Архив


Ноември 2020
Януари 2016
Октомври 2015
Септември 2015
Март 2015
Юли 2014
Април 2014
Март 2014
Февруари 2014
Януари 2014
Октомври 2013
Септември 2013
Юли 2013
Юни 2011
Май 2011
Февруари 2011
Март 2010
Февруари 2010
Януари 2010
Декември 2009
Юли 2009
Юни 2009
Март 2009
Февруари 2009
Декември 2008
Ноември 2008
Октомври 2008
Септември 2008
0000
?>