БлогКои сме ние и за какво се борим?

2008-09-01Офисни

Ние сме Полиграфия инфо. Занимаваме се с Интернет реклама. Правим първите Интернет проекти за популяризиране на печатната индустрия в българския Интернет.

Вижте ги тук: http://about.polygraphy.info/bg/our-media

Преди осем години стартът на подобно нещо беше голямо предизвикателство, защото печатната индустрия беше доста на “Вие” с Интернет и вярваше само на това, което е хартия и мирише на мастило. А в Интернет нямаше нито един сериозен материал за печатни технологии на български език. Но с времето колегите се отвориха и за мрежата, за което ние имаме скромен принос.

За ентусиазма и форумите

Първо започнахме с група приятели да правим форума на www.prepressbg.com. С гордост можем да заявим, че в него се събират над 4000 специалисти по предпечат, продуктови мениджъри, мениджъри на рекламни агенции и печатници, фирми за продажба на машини, хартии и консумативи. Идеята на форума е да помага в реално време на хора, които срещат проблеми в работата си и да обменят опит и идеи.

За бавния път на сайтовете

Преди три години създадохме www.polygraphy.info и превърнахме сайта www.prepressbg.com в истинско новинарско издание за принт технологии. През 2007 година изданието стана официална електронна медия на Съюза на печатарската индустрия в България.

Същата година създадохме електронна система за запитвания за оферти www.bgoferta.info. А преди по-малко от половин година създадохме и www.printstock.info.

В началото на 2008г. създадохме Test Guide - единствената по рода си услуга в бранша за тестове на продукти, услуги, софтуер и консумативи за печатната индустрия.

От офсет към рекламно производство

С времето преценихме, че печатът се превръща все повече в маркетинг инструмент, а не в производствена технология, затова разширихме изданието и се отворихме за всички технологии, чрез които може да се направи печатен или рекламен продукт. Сайтът за предпечат стана портал за печатни технологии www.printguide.info

Вярваме, че Интернет не е враг на печатната индустрия, а полезен инструмент за популяризирането й.

Интернет и ние

Увлечени сме от работата си и обичаме да експериментираме с новите технологии.  Може би и затова се чувстваме най-добре, когато сме онлайн.

Да развиваш Интернет проекти е като да играеш във филма „Бърз или мъртъв“. Затова не се учудвайте, че когато работите с нас, нещата се случват винаги бързо и скоростно.  Истински щастливи сме, когато срещу нас стоят хора от същата кръвна група.

Вярваме, че...

В работата си имаме две прости правила - да бъдем полезни с това, което правим и винаги да работим почтено и в сътрудничество с колеги, клиенти и партньори. Консултираме клиентите си и се стремим да им помагаме в промотирането на бизнеса им в Мрежата. Макар и трудно, все повече хора от консервативния ни бранш осъзнават, че Интернет не е някаква новост, а необходимост за собствения им бизнес.

Има кадри!

За успеха най-голям принос има екипът ни и всички сътрудници, с които работим. На фона на оплакванията, че качествени хора няма, ние смеем да твърдим, че качествени, образовани и иновативни хора има. Просто им трябва добро заплащане и спокойна среда за работа, в която ги приемат като колеги, а не като подчинени.

Не сме от хората, които чакат с нетърпение да дойде петък. Мислим за работата си по 24 часа.

Много често приятелите не могат да правят бизнес, но ние вярваме, че в работата се раждат най-истинските приятелства. Затова с нас се работи лесно - на първо място поставяме добрите отношения, защото само тогава работата е свършена добре и носи удоволствие.

Ако ви е интересна комбинацията печат и Интернет, наминавайте от време на време.

Поздрави!

Най-четени публикации


Кои сме ние и за какво се борим? Кои сме ние и за какво се борим?
Офисни
Test Guide - подготовката на едно събитие Test Guide - подготовката на едно събитие
Офисни
Test Guide - събитието Test Guide - събитието
Работни
Коледата в офиса - открита! Коледата в офиса - открита!
Офисни
Стотен клиент Стотен клиент
Офисни

Категории


Офисни (12)
Печатен каталог (3)
Работни (8)
Разни (8)
Сайтове (11)

Архив


Ноември 2020
Януари 2016
Октомври 2015
Септември 2015
Март 2015
Юли 2014
Април 2014
Март 2014
Февруари 2014
Януари 2014
Октомври 2013
Септември 2013
Юли 2013
Юни 2011
Май 2011
Февруари 2011
Март 2010
Февруари 2010
Януари 2010
Декември 2009
Юли 2009
Юни 2009
Март 2009
Февруари 2009
Декември 2008
Ноември 2008
Октомври 2008
Септември 2008
0000
?>